HogwartsHpBg

Това е форум за Хари Потър развлечение и е много забавно с много хора. Вечната война за Доброто и Злото. Включи се и ТИ!!!


You are not connected. Please login or register

Герои на първокурсниците

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Герои на първокурсниците on Сря Апр 12, 2017 10:26 pm

Admin

avatar
Admin
Темата за публикуване на героите
В тази тема трябва да пуснете началния си герой, преди да можете да преминете реално към играта. Просто опишете героя, опитвайки се да включите изброените по-долу критерии, като можете да дадете информацията точно както е изложено или да намерите свой вариант.

Описвайте героите по тези точки - внимавайте, той трябва да е оригинален, ако е копиран отнякъде, няма да бъде одобрен:

Име (не избирайте прекалено засукани имена, трудни са за писане и запомняне. Не слагайте български имена с английска фамилия или английски имена с българска фамилия и всякакви подобни мешаници. НЕ избирайте имена на известни личности/персонажи от филми или книги, ще се наложи да ги смените, ако забележим нещо такова)
Години (11, задължително сте на толкова, важи за всички нови герои)
Курс (1 – ви, няма как):

Дом (Тук ни кажете в кой дом БИХТЕ ИСКАЛИ да попадне героя ви. Домът се определя СПРЯМО ОПИСАНИЯ ХАРАКТЕР, но желанието ви ще бъде взето предвид, ако го дадете.
Кратка информация за домовете - тук те не са съвсем същите, като в книгите "Хари Потър":
- Грифиндор: Ясен характер, открит и емоционален човек; има точни разбирания за добро и лошо, смел, способен да жертва много неща за приятелите/близките си, които имат подобни разбирания/интереси като него.
- Хафълпаф: Уравновесен и относително тих/спокоен; с въображение и предпочитащ да се занимава с по-леки, тихи дейности; не вижда много проблем в ученето, макар то да не е център на живота му; има/предпочита разнообразна, но не прекалено голяма група приятели.
- Рейвънклоу: Относително странен, не попада лесно в категории; оригинален и интелигентен, когато му е полезно; предпочита да се не намесва в скандали и има не много голяма група приятели, повечето от които също са странни типажи; не вярва в черно и бяло, вижда всичко в различен нюанс. Контролира относително добре емоциите си.
- Слидерин: Разбира ясно интересите си и е склонен да ги преследва; има амбиция и ученето е важно за него само доколкото наистина му помага някъде; предпочита да се обгражда с хора с подобни разбирания, а неговите собствени са ясни, точни и праволинейни, макар и понякога различни от тези на останалите. Склонен е да принася много неща в жертва на крайната си цел, независим е и упорит, невинаги контролира добре емоциите си.)

Описание / Външен вид (около два реда минимум. Опишете коса (прическа, дължина, цвят), очи (форма, големина, цвят), дебел/а/слаб/а (фигура- набит/а, дребен/а, спортна фигура и т.н.), височина - на 11 не може да сте високи повече от 155, а ако сте писали че героят ви е слаб не може и да тежите повече от 30 до 40 килограма за момичетата и към 45 за момчетата.
Можете да опишете и куп други неща - форма на лице, устни (дебели, тънки и т.н), вежди (извити, прави, дебели, тънки и т.н.), нос (форма, голям, малък и т.н.) например. Може героят ви да има трапчинки, лунички и т.н. Може да е блед или пък напротив - с тъмна кожа. Решете сами.)
Внимание! Ако искате героят ви да има външността на известна личност или пък ако искате да получите "вдъхновение" за външния му вид от съществуващи снимки, погледнете в ГАЛЕРИЯТА. Ако искате външността на реална личност, заявете това директно в поста си тук. Героят ви няма да бъде одобрен, ако изглежда точно като някого другиго от форума (напр. известната личност вече е заета).

Характер (най-важното - опишете характер в повече от ТРИ реда. Можете да кажете, че обича да прави нещо например - това е показателно. Гледайте да няма противоположности като това да кажете, че героят ви е много мил и обича да дразни околните. Бъдете конкретни! Не може да кажете само, че някой е мил и интелигетнен, това е прекалено общо)

Отличителни белези: (Ако има такива Напр: белези от изгаряне, от някакви рани или просто белези по рождение, а може и нещо много отличително във външния вид)
Кръв (мъгълокръвен/а, чистокръвен/а, смесена кръв)
Местожителство: (препоръчително е да сте англичанин, но не е задължително, както и не е задължително да живеете в Лондон!)

История (тук вече искам с повече от пет реда. Можете много неща да споменете и в историята: за родителите на героя, братя, сестри, за детството му, къде живее извън Хогуортс, приятели. Някаква интересна случка от детството, как научава че е магьосник, случвало ли му се е преди нещо странно и куп други неща. И не забравяйте, че не Вие решавате да се запишете и не кандидатствате за „Хогуортс", а получавате писмо от училището. Съобразявайте се какво сте посочили за кръв на героя. Логично е, ако героят ви е чистокръвен, от малък да е наясно с магическия свят и обратното - ако е мъгълокръвен, няма да има представа за летящи метли, куидич и т.н.)

Домашен любимец (разрешени са само сова, плъх, котка или жаба в училището)
Допълнително (може да споменете още нещо като любим предмет, любим цвят, талисман, начин на обличане и т.н.)


И някои допълнителни правилца:

1. Форумът е базиран на света от книгите "Хари Потър", но самите случки/развития/персонажи НЕ съществуват - няма как да сте техни роднини, например.
2. За момента нямате ясен куидичен пост, нито пък метла.
3. Това са деца на 11 - нямат татуировки, не пушат, не пият или каквото и да било от този род.
4. За момента героите Ви НЯМАТ специални способности. Такива могат да развият в училището.
5. Опитвайте се да внесете малко реализъм - перфектни герои без никакъв недостатък са, освен всичко друго, скучни и е много вероятно да не бъдат приети.

Вижте профила на потребителя http://hogwartshpbg.board-directory.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите