HogwartsHpBg

Това е форум за Хари Потър развлечение и е много забавно с много хора. Вечната война за Доброто и Злото. Включи се и ТИ!!!


You are not connected. Please login or register

Герои на преподавателите

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Герои на преподавателите on Сря Апр 12, 2017 10:38 pm

Admin

avatar
Admin
Създаване на герой за преподавател

Име (не избирайте прекалено засукани имена, трудни са за писане и запомняне. Не слагайте български имена с английска фамилия или английски имена с българска фамилия и всякакви подобни мешаници. НЕ избирайте имена на известни личности/персонажи от филми или книги, ще се наложи да ги смените, ако забележим нещо такова)
Години:

Описание / Външен вид (около два реда минимум. Опишете коса (прическа, дължина, цвят), очи (форма, големина, цвят), дебел/а/слаб/а (фигура- набит/а, дребен/а, спортна фигура и т.н.), височина - на 11 не може да сте високи повече от 155, а ако сте писали че героят ви е слаб не може и да тежите повече от 30 до 40 килограма за момичетата и към 45 за момчетата.
Можете да опишете и куп други неща - форма на лице, устни (дебели, тънки и т.н), вежди (извити, прави, дебели, тънки и т.н.), нос (форма, голям, малък и т.н.) например. Може героят ви да има трапчинки, лунички и т.н. Може да е блед или пък напротив - с тъмна кожа. Решете сами.)
Внимание! Ако искате героят ви да има външността на известна личност или пък ако искате да получите "вдъхновение" за външния му вид от съществуващи снимки, погледнете в ГАЛЕРИЯТА. Ако искате външността на реална личност, заявете това директно в поста си тук. Героят ви няма да бъде одобрен, ако изглежда точно като някого другиго от форума (напр. известната личност вече е заета).

История: стория (тук вече искам с повече от пет реда. Можете много неща да споменете и в историята: за родителите на героя, братя, сестри, за детството му, къде живее извън Хогуортс, приятели. Някаква интересна случка от детството, как научава че е магьосник, случвало ли му се е преди нещо странно и куп други неща. И не забравяйте, че не Вие решавате да се запишете и не кандидатствате за „Хогуортс", а получавате писмо от училището. Съобразявайте се какво сте посочили за кръв на героя. Логично е, ако героят ви е чистокръвен, от малък да е наясно с магическия свят и обратното - ако е мъгълокръвен, няма да има представа за летящи метли, куидич и т.н.)

Вижте профила на потребителя http://hogwartshpbg.board-directory.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите