HogwartsHpBg

Това е форум за Хари Потър развлечение и е много забавно с много хора. Вечната война за Доброто и Злото. Включи се и ТИ!!!


You are not connected. Please login or register

Женска спалня

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Женска спалня on Чет Апр 13, 2017 1:25 pm

Admin

avatar
Admin
От Общата стая през две идентични врати от тъмно дърво, чиито сребърни дръжки бяха под формата на глава на язовец, се стигаше до спалните.
Отдясно бяха тези на момичетата.

Всеизвестно е, че девойките могат да влизат в мъжките спални, но не и обратното. Точно затова, ако сте момче, можете да изкачите трите каменни стълби до голямата, тъмна врата, да натиснете дръжката и... да застинете на място с глезени, захапани от специалния "капан за момчета" - това са две кръгли вериги, омагьосани така, че само женски ръце могат да ги откопчат от вас... стига кикотещите се и сочещи ви момичета да благоволят да го направят.
Коридорът, ширнал се пред вратата, е с бели мраморни плочки на пода и стени в приятен бледожълт цвят. Факлите по стените са в красиви, железни поставки, красиво извиващи се под формата на лозови клонки и листа, а портретите вляво са само на вещици - в крайна сметка това си е женска територия.
Във всяка спалня спят по пет момичета, чиито имена - както и в мъжката част - са изписани на вратите (понякога около тях висят разни розови листчета, сърчица, лепенки и какво ли още не).
Ако посмеете да влезете в някоя от стаите, ще се намерите в огромно помещение, в което преобладават бяло, бежово и съвсем светло жълто. Мокетът е пухкав като туко-що навалял сняг, а огромните южни прозорци са закрити от два слоя пердета - първият е от прозрачна дантела и служи само за омекотяване на светлината и за придаване на уют, а вторият е тежък и тъмнокафяв - той се спуска само вечер.

Леглата не са само до една от стените, а са пръснати - и спокойно могат да задоволят изтънчения вкус на принцеса. Чаршафите са снежнобели, а завивките - с цвета на пердетата, съвсем тъмно кафяво. Хиляди възглавнички, завеси и дантели служат да глезят момичетата.
Две нощни шкафчета около всяко легло - едното е за каквото-притежателката-му-си-реши, а другото е специално за огромната, порцеланова ваза, в която винаги - дори и през зимата - има свежи цветя. В долния край пък стои красива масичка с извити крачета, където могат да се оставят дрехите за следващия ден.

Удобни светложълти диванчета с тъмни масички пред тях, дълбоки фотьойли с табуретки за крака, кашмирени килимчета и възглавнички за пода се мотаят свободно из цялата стая, допринасяйки за комфорта на обитателките - а те често стоят по цяла вечер, лакирайки си ноктите, правейки си прически, учейки уроци или устройвайки диви пижамени партита с много караоке, смях, танци и... шоколад, разбира се.
Иначе защо живеем до кухнята?

Вижте профила на потребителя http://hogwartshpbg.board-directory.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите